Program

  • Tutorial
  • Keynote
  • Talk
  • Workshop
  • Combo
  • Bonus
  • Social

Conference Day 2

There are up to 6 tracks in parallel providing you lots of different input from keynotes, talks, workshops and bonus sessions. Check out what interests you most! Making yourself a personal schedule in advance is well recommended.
Please also check out our evening activities (no extra fee) to make the most of your networking, learnings and your conference visit in general!


7:00 a.m.

8:00 a.m. – 10:00 a.m. East Foyer

Registration


7:00 a.m.

Bonus Session

7:00 a.m. – 7:45 a.m.

Bonus Session

7:00 a.m. – 7:45 a.m.

7:30 a.m.

Continental Breakfast, Exhibition and Networking


8:00 a.m.


9:00 a.m.

Daily Conference Opening (Ballroom E)


9:15 a.m.

45-minute Keynote

9:15 a.m. – 9:15 a.m. Ballroom E

10:00 a.m.

Snack Break


10:30 a.m.

30-minute Talk

10:30 a.m. – 11:00 a.m. Ballroom E

Bonus Session

10:30 a.m. – 11:00 a.m. Ballroom F-J

30-minute Talk

10:30 a.m. – 11:00 a.m. Mallard
10:30 a.m. – 11:00 a.m. Cardinal

120-minute Workshop

10:30 a.m. – 12:30 p.m. Conf. Dining Room Equipment required

120-minute Workshop

10:30 a.m. – 12:30 p.m. Heron

11:00 a.m.

Coffee Break


11:15 a.m.

30-minute Talk

11:15 a.m. – 11:45 a.m. Ballroom E

Bonus Session

11:15 a.m. – 12:30 p.m. Ballroom F-J

30-minute Talk

11:15 a.m. – 11:45 a.m. Mallard
11:15 a.m. – 11:45 a.m. Cardinal

11:45 a.m.

Coffee Break


12:00 p.m.

30-minute Talk

12:00 p.m. – 12:30 p.m. Ballroom E
12:00 p.m. – 12:30 p.m. Cardinal

12:30 p.m.

Lunch Break


1:30 p.m.

45-minute Keynote

1:30 p.m. – 2:15 p.m. Ballroom E

2:15 p.m.

Coffee Break


2:30 p.m.

30-minute Talk

2:30 p.m. – 3:00 p.m. Ballroom E Equipment required

Bonus Session

2:30 p.m. – 3:00 p.m. Ballroom F-J

30-minute Talk

2:30 p.m. – 3:00 p.m. Mallard
2:30 p.m. – 3:00 p.m. Cardinal

Combo-Session: 30-minute Talk & 75-minute Workshop

2:30 p.m. – 4:45 p.m. Conf. Dining Room

Combo-Session: 30-minute Talk & 75-minute Workshop

2:30 p.m. – 4:45 p.m. Heron

3:00 p.m.

Snack Break


3:30 p.m.

30-minute Talk

3:30 p.m. – 4:00 p.m. Ballroom E

Bonus Session

3:30 p.m. – 4:00 p.m. Ballroom F-J

30-minute Talk

3:30 p.m. – 4:00 p.m. Mallard

30-min New Voice Talk

3:30 p.m. – 4:00 p.m. Cardinal

4:00 p.m.

Coffee Break


4:15 p.m.

30-minute Talk

4:15 p.m. – 4:45 p.m. Ballroom E

30-minute Talk

4:15 p.m. – 4:45 p.m. Mallard Equipment required

30-min New Voice Talk

4:15 p.m. – 4:45 p.m. Cardinal

4:45 p.m.

Coffee Break


5:00 p.m.

45-minute Keynote

5:00 p.m. – 5:45 p.m. Ballroom E

6:00 p.m.


7:00 p.m.