JUNE 21 – 25, 2020
CHICAGO, ILLINOIS

FROM BERLIN TO CHICAGO

Join North America's greatest Agile Testing Festival!

Program 2020

  • All levels
  • Beginner
  • Advanced
  • Expert
  • Keynote
  • Social

Conf. Day 1, June 23

There are 7+ tracks providing you lots of different input from keynotes, talks, workshops and bonus sessions.

Check out what interests you most! Making yourself a personal schedule in advance is well recommended.

Please also check out and register for our evening activities (no extra fee) to make the most of your networking, learnings and your conference visit in general!


7:00


7:30

Continental Breakfast | Exhibition | Networking | Registration

7:30-9:00 Chicago Ballroom C-F - Expo / Breaks / Open Spaces


8:00


9:00

9:00-9:15 Grand Ballroom 1-4

Opening


9:15

45-minute Keynote

9:15-10:00 Grand Ballroom 1-4

Where Is My Flying Car?! Test Automation in the Space Age


10:00

Snack Break

10:00-10:30 Chicago Ballroom C-F - Expo / Breaks / Open Spaces


10:30

30-minute Talk

10:30-11:00 Grand Ballroom 1-4

Growing an Experiment-driven Quality Culture

30-minute Talk

10:30-11:00 Salon 8-9

Automating the New York Times Crossword

120-minute Workshop

10:30-12:30 Chicago Ballroom G

Becoming a plumber - delivery pipeline as code!

Equipment required

120-minute Workshop

10:30-12:30 Chicago Ballroom A+B

Radical Inclusivity: Hands on With Web Accessibility

Equipment required

30-minute New Voice Talk

10:30-11:00 Grand Ballroom 5+6

Don't go chasing waterfalls!


11:00

Coffee Break

11:00-11:30 Chicago Ballroom C-F - Expo / Breaks / Open Spaces


11:30

60-minute Talk

11:30-12:30 Grand Ballroom 1-4

Metrics: Tell A Story Not A Number

60-minute Talk

11:30-12:30 Salon 8-9

Un-learning performance testing.


12:30

Lunch

12:30-13:30 Chicago Ballroom C-F - Expo / Breaks / Open Spaces


13:30

45-minute Keynote

13:30-14:15 Grand Ballroom 1-4

Most of the code is garbage on this planet. Let's see how?

Equipment required

14:15

Coffee Break

14:15-14:30 Chicago Ballroom C-F - Expo / Breaks / Open Spaces


14:30

30-minute New Voice Talk

14:30-15:00 Grand Ballroom 5+6

Break the Box and Redefine Your Role

Combo-Session: 30-minute Talk & 75-minute Workshop

14:30-16:45 Chicago Ballroom G

The Agile Playbook

30-minute Talk

14:30-15:00 Grand Ballroom 1-4

The Cost of Asking Questions in Agile Driven Businesses

Combo-Session: 30-minute Talk & 75-minute Workshop

14:30-16:45 Chicago Ballroom A+B

Canopy or Cypress? Learn Both and Decide for Yourself

Equipment required

15:00

Snack Break

15:00-15:30 Chicago Ballroom C-F - Expo / Breaks / Open Spaces


15:30

30-minute Talk

15:30-16:00 Grand Ballroom 5+6

Shift-Left testing with Kubernetes

30-minute Talk

15:30-16:00 Grand Ballroom 1-4

Testing Accessibility, the Agile Way

30-minute Talk

15:30-16:00 Salon 8-9

Keep Calm and Turn Your Proxy On


16:00

Coffee Break

16:00-16:15 Chicago Ballroom C-F - Expo / Breaks / Open Spaces


16:15

30-minute New Voice Talk

16:15-16:45 Grand Ballroom 5+6

How to Lead a Team

30-minute Talk

16:15-16:45 Salon 8-9

Setting Your Tests Up to Fail

30-minute Talk

16:15-16:45 Grand Ballroom 1-4

Lessons Learned from a Troubled Project!


16:45

Coffee Break

16:45-17:00 Chicago Ballroom C-F - Expo / Breaks / Open Spaces


17:00

45-minute Keynote

17:00-17:45 Grand Ballroom 1-4

Struggling to Ship?


18:00


19:30

Your privacy matters

We use cookies to understand how you use our site and to give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it and accept our use of cookies and Privacy Policy.