Program 2021

  • All levels
  • Beginner
  • Advanced
  • Expert
  • Keynote
  • Social

Conf. Day 2, June 23

There are 7+ tracks providing you lots of different input from keynotes, talks, workshops and bonus sessions.

Check out what interests you most! Making yourself a personal schedule in advance is well recommended.

Please also check out and register for our evening activities (no extra fee) to make the most of your networking, learnings and your conference visit in general!


7:00


7:30

Continental Breakfast | Exhibition | Networking | Registration

7:30-9:00 Chicago Ballroom - Expo / Breaks / Open Spaces


8:00


9:00

9:00-9:15 Grand Ballroom 1-4

Opening


9:15

45-minute Keynote

9:15-10:00

The Experimentation Mindset


10:00

Snack Break

10:00-10:30 Chicago Ballroom - Expo / Breaks / Open Spaces


10:30

30-minute Talk

10:30-11:00 Grand Ballroom 1-4

Agile Lessons from the Ski Slopes

30-minute Talk

10:30-11:00 Salon 8-9

The power of mocking APIs

120-minute Workshop

10:30-12:30 Chicago Ballroom G

Finding bugs before implementation

120-minute Workshop

10:30-12:30 Chicago Ballroom A+B

Superpower to empathize with our users

Equipment required

30-minute New Voice Talk

10:30-11:00 Grand Ballroom 5+6

Rethinking Performance Testing in Agile Software Development


11:00

Coffee Break

11:00-11:30 Chicago Ballroom - Expo / Breaks / Open Spaces


11:30

60-minute Talk

11:30-12:30 Grand Ballroom 1-4

Shift Right: a possible future for testers

60-minute Talk

11:30-12:30 Salon 8-9

Destroying DevOps Culture Anti-Patterns

60-minute New Voice Talk

11:30-12:30 Grand Ballroom 5+6

Transforming with SAFe and the importance of test leadership


12:30

Lunch

12:30-13:30 Chicago Ballroom - Expo / Breaks / Open Spaces


13:30

45-minute Keynote

13:30-14:15 Grand Ballroom 1-4

Built in Quality - A multi-level challenge


14:15

Coffee Break

14:15-14:30 Chicago Ballroom - Expo / Breaks / Open Spaces


14:30

30-minute Talk

14:30-15:00 Grand Ballroom 1-4

How I became Agile when it came to mental health

30-minute Talk

14:30-15:00 Salon 8-9

A Beginner's Guide to Test Automation

120-minute Workshop

14:30-16:45 Chicago Ballroom G

Mob Exploratory Testing

Equipment required

30-minute New Voice Talk

14:30-15:00 Chicago Ballroom A+B

Security Tooling in Your DevOps Pipeline


15:00

Snack Break

15:00-15:30 Chicago Ballroom - Expo / Breaks / Open Spaces


15:30

30-minute Talk

15:30-16:00 Grand Ballroom 1-4

Agile-ify Your Home

Equipment required

30-minute New Voice Talk

15:30-16:00 Grand Ballroom 5+6

Synthetic Monitoring


16:00

Coffee Break

16:00-16:15 Chicago Ballroom - Expo / Breaks / Open Spaces


16:15

30-minute Talk

16:15-16:45 Grand Ballroom 1-4

Harry Potter Syndrome

30-minute Talk

16:15-16:45 Salon 8-9

New Kid on the Blockchain

30-minute New Voice Talk

16:15-16:45 Grand Ballroom 5+6

Sometimes All You Need is Chaos


16:45

Coffee Break

16:45-17:00 Chicago Ballroom - Expo / Breaks / Open Spaces


17:00

45-minute Keynote

17:00-17:45 Grand Ballroom 1-4

Being fully you - to the workplace and beyond


18:00


19:00

Your privacy matters

We use cookies to understand how you use our site and to give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it and accept our use of cookies and Privacy Policy.