JUNE 21 – 25, 2020
CHICAGO, ILLINOIS

FROM BERLIN TO CHICAGO

Join North America's greatest Agile Testing Festival!

Program 2020

  • All levels
  • Beginner
  • Advanced
  • Expert
  • Keynote
  • Social

Conf. Day 3, June 25

There are 7+ tracks providing you lots of different input from keynotes, talks, workshops and bonus sessions.

Check out what interests you most! Making yourself a personal schedule in advance is well recommended.

Please also check out and register for our evening activities (no extra fee) to make the most of your networking, learnings and your conference visit in general!


7:00


7:30

Continental Breakfast | Exhibition | Networking | Registration

7:30-9:00 Chicago Ballroom C-F - Expo / Breaks / Open Spaces


8:00


9:00

9:00-9:15 Grand Ballroom 1-4

Opening


9:15

45-minute Keynote

9:15-10:00 Grand Ballroom 1-4

Towards a Future of Self-Testing Systems


10:00

Snack Break

10:00-10:30 Chicago Ballroom C-F - Expo / Breaks / Open Spaces


10:30

30-minute New Voice Talk

10:30-11:00 Grand Ballroom 5+6

Observability - From Fire Fighting to Smoke Detection

30-minute Talk

10:30-11:00 Grand Ballroom 1-4

Software Tester's Guide to Effective Team-Building

120-minute Workshop

10:30-12:30 Chicago Ballroom G

Behavior Driven Design workshop

120-minute Workshop

10:30-12:30 Chicago Ballroom A+B

Kotlin, TDD, and Chess

Equipment required

11:00

Coffee Break

11:00-11:30 Chicago Ballroom C-F - Expo / Breaks / Open Spaces


11:30


12:30

Lunch

12:30-13:30 Chicago Ballroom C-F - Expo / Breaks / Open Spaces


13:30

45-minute Keynote

13:30-14:15 Grand Ballroom 1-4

How to Use the K.I.D. Formula to Achieve more Success


14:15

Coffee Break

14:15-14:30 Chicago Ballroom C-F - Expo / Breaks / Open Spaces


14:30

Combo-Session: 30-minute Talk & 75-minute Workshop

14:30-16:45 Chicago Ballroom G

Cook up some fun with Kanban pizza

30-minute New Voice Talk

14:30-15:00 Grand Ballroom 5+6

Team Work Isn't Always A Dream

Combo-Session: 30-minute Talk & 75-minute Workshop

14:30-16:45 Chicago Ballroom A+B

Risk-based testing for the whole team

30-minute Talk

14:30-15:00 Grand Ballroom 1-4

It's Dangerous To Go Alone


15:00

Snack Break

15:00-15:30 Chicago Ballroom C-F - Expo / Breaks / Open Spaces


15:30

30-minute Talk

15:30-16:00 Grand Ballroom 1-4

The Only Good Quality Metric Is Morale

30-minute New Voice Talk

15:30-16:00 Grand Ballroom 5+6

A Healthy Hard Reset - Giving Up on a Career Goal


16:00

Coffee Break

16:00-16:15 Chicago Ballroom C-F - Expo / Breaks / Open Spaces


16:15

30-minute New Voice Talk

16:15-16:45 Grand Ballroom 5+6

Tests That Spark Joy!

30-minute Talk

16:15-16:45 Salon 8-9

Agile Document Delivery


16:45

Coffee Break

16:45-17:00 Chicago Ballroom C-F - Expo / Breaks / Open Spaces


17:00

45-minute Keynote

17:00-17:45 Grand Ballroom 1-4

The Last Keynote on Software Testing


17:45

17:45-18:00 Grand Ballroom 1-4

Conference closing by the organizer


18:00

Your privacy matters

We use cookies to understand how you use our site and to give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it and accept our use of cookies and Privacy Policy.