JUNE 23 – 27, 2019
CHICAGO, ILLINOIS

FROM BERLIN TO CHICAGO

Join North America's greatest Agile Testing Festival!

Program 2019

The Agile Testing Days start with different training classes on Sunday & Monday,
followed by one tutorial day on Tuesday and two conference days packed with talks,
workshops, sessions and keynotes on Wednesday and Thursday.

  • All levels
  • Beginner
  • Advanced
  • Expert
  • Keynote
  • Social

Conf. Day 1, June 26

There will be 6 tracks providing you lots of different input from talks, workshops and other sessions.

Check out what interests you most! Making yourself a personal schedule in advance is well recommended.

Please also check out and register for our evening activities (no extra fee) to make the most of your networking, learnings and your conference visit in general!


7:00 a.m.

7:00 a.m. – 9:00 a.m.

Registration, Continental Breakfast, Exhibition and Networking


8:00 a.m.


9:00 a.m.

9:00 a.m. – 9:10 a.m.

Opening


9:10 a.m.

45-minute Keynote

9:10 a.m. – 9:55 a.m.

Quality then? Quality now!


9:55 a.m.

Snack Break

Sponsor Area - Exhibition Hall


10:25 a.m.

120-minute Workshop

10:25 a.m. – 12:25 p.m.

The Art of Agile Testing Leadership : finding your path

30-minute Talk

10:25 a.m. – 10:55 a.m.

Rangers of the North Are We

120-minute Workshop

10:25 a.m. – 12:25 p.m.

Just In Time Testing

Equipment required

30-minute Talk

10:25 a.m. – 10:55 a.m.

CI/CD: Not Just Deploying More Often

10:25 a.m. – 12:25 p.m.

Open Space

30-minute Talk

10:25 a.m. – 10:55 a.m.

A Tester’s Survival Guide for Agile Transition


10:55 a.m.

Coffee Break

Sponsor Area - Exhibition Hall


11:10 a.m.

30-minute Talk

11:10 a.m. – 11:40 a.m.

Exploratory testing driven by mind maps

11:10 a.m. – 12:25 p.m.

Open Space


11:40 a.m.

Coffee Break

Sponsor Area - Exhibition Hall


11:55 a.m.

30-minute Talk

11:55 a.m. – 12:25 p.m.

Risk or Fear: What drives your testing?

30-minute Talk

11:55 a.m. – 12:25 p.m.

Test Encapsulation

11:55 a.m. – 12:25 p.m.

Open Space

30-minute Talk

11:55 a.m. – 12:25 p.m.

Getting The Story Right To The Team


12:25 p.m.

Lunch

Sponsor Area - Exhibition Hall


1:25 p.m.

45-minute Keynote

1:25 p.m. – 2:10 p.m.

Context Is Everything


2:10 p.m.

Coffee Break

Sponsor Area - Exhibition Hall


2:25 p.m.

30-minute Talk

2:25 p.m. – 2:55 p.m.

The unsung heroes of your product kicking ass.

150-min Workshop

2:25 p.m. – 5:25 p.m.

Creativity, Imagination, and Creating Better Test Ideas

Equipment required

30-minute Talk

2:25 p.m. – 2:55 p.m.

Gauge + Taiko: BDD for Web Revived

2:25 p.m. – 5:25 p.m.

Open Space

120-minute Workshop

2:25 p.m. – 5:25 p.m.

Getting Buy-In for Mob Programming

Equipment required

2:55 p.m.

Coffee Break

Sponsor Area - Exhibition Hall


3:10 p.m.

30-minute Talk

3:10 p.m. – 3:40 p.m.

New Kid on the Blockchain

3:10 p.m. – 5:25 p.m.

Open Space


3:40 p.m.

Snack Break

Sponsor Area - Exhibition Hall


4:10 p.m.

30-minute Talk

4:10 p.m. – 4:40 p.m.

Finding Your Voice During Agile Transformations

30-minute Talk

4:10 p.m. – 4:40 p.m.

Automating customer support

4:10 p.m. – 5:25 p.m.

Open Space


4:40 p.m.

Coffee Break

Sponsor Area - Exhibition Hall


4:55 p.m.

30-minute Talk

4:55 p.m. – 5:25 p.m.

Deep Oracles

4:55 p.m. – 5:25 p.m.

Open Space


5:25 p.m.

Coffee Break

Sponsor Area - Exhibition Hall


5:40 p.m.

45-minute Keynote

5:40 p.m. – 6:25 p.m.

Bad-gile: the gameshow


6:30 p.m.


8:00 p.m.

Your privacy matters

We use cookies to understand how you use our site and to give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it and accept our use of cookies, Privacy Policy and Terms of Use.