JUNE 23 – 27, 2019
CHICAGO, ILLINOIS

FROM BERLIN TO CHICAGO

Join North America's greatest Agile Testing Festival!

Program 2019

The Agile Testing Days start with different training classes on Sunday & Monday,
followed by one tutorial day on Tuesday and two conference days packed with talks,
workshops, sessions and keynotes on Wednesday and Thursday.

  • All levels
  • Beginner
  • Advanced
  • Expert
  • Keynote
  • Social

Conf. Day 2, June 27

There will be 6 tracks providing you lots of different input from talks, workshops and other sessions.

Check out what interests you most! Making yourself a personal schedule in advance is well recommended.

Please also check out and register for our evening activities (no extra fee) to make the most of your networking, learnings and your conference visit in general!


7:00 a.m.

7:00 a.m. – 9:00 a.m.

Registration, Continental Breakfast, Exhibition and Networking


8:00 a.m.


9:00 a.m.

45-minute Keynote

9:00 a.m. – 9:45 a.m.

Recognizing Cultural Bias in AI


9:45 a.m.

Snack Break

Sponsor Area - Exhibition Hall


10:15 a.m.

30-minute Talk

10:15 a.m. – 10:45 a.m.

Testing the Neuropsychology of Artificial Intelligence

120-minute Workshop

10:15 a.m. – 12:15 p.m.

Test Automation ADA (Americans With Disabilities Act)

Equipment required
10:15 a.m. – 12:15 p.m.

Open Space

30-minute Talk

10:15 a.m. – 10:45 a.m.

Moving from Gui to Api Testing

30-minute Talk

10:15 a.m. – 10:45 a.m.

Scrum Must Die


10:45 a.m.

Coffee Break

Sponsor Area - Exhibition Hall


11:00 a.m.

30-minute Talk

11:00 a.m. – 11:30 a.m.

Overcoming Test-Driven Damage

11:00 a.m. – 12:15 p.m.

Open Space


11:30 a.m.

Coffee Break

Sponsor Area - Exhibition Hall


11:45 a.m.

30-minute Talk

11:45 a.m. – 12:15 p.m.

Testing a REST API with Python

11:45 a.m. – 12:15 p.m.

Open Space

30-minute Talk

11:45 a.m. – 12:15 p.m.

What!!! You Don't Have Test Cases?


12:15 p.m.

Lunch

Sponsor Area - Exhibition Hall


1:15 p.m.

45-minute Keynote

1:15 p.m. – 2:00 p.m.

How to be a Redshirt, and survive


2:00 p.m.

Coffee Break

Sponsor Area - Exhibition Hall


2:15 p.m.

30-minute Talk

2:15 p.m. – 2:45 p.m.

Risk based code coverage analysis

120-minute Workshop

2:15 p.m. – 4:15 p.m.

A Journey into the future of software testing

Equipment required
2:15 p.m. – 4:15 p.m.

Open Space

120-minute Workshop

2:15 p.m. – 4:15 p.m.

How are we going to test this? A test strategy challenge

30-minute Talk

2:15 p.m. – 2:45 p.m.

Panoramic Quality


2:45 p.m.

Coffee Break

Sponsor Area - Exhibition Hall


3:00 p.m.

30-minute Talk

3:00 p.m. – 3:30 p.m.

Flaky test or actual issue? You decide

3:00 p.m. – 4:15 p.m.

Open Space


3:30 p.m.

Coffee Break

Sponsor Area - Exhibition Hall


3:45 p.m.

3:45 p.m. – 4:15 p.m.

Open Space

30-minute Talk

3:45 p.m. – 4:15 p.m.

Enable Frequent Releases for Enterprise Mobile

30-minute Talk

3:45 p.m. – 4:15 p.m.

Emotional Intelligence in Quality Assurance


4:15 p.m.

Snack Break

Sponsor Area - Exhibition Hall


4:45 p.m.

45-minute Keynote

4:45 p.m. – 5:30 p.m.

Lean Can't Get You There, Effective Teams Can


5:30 p.m.

5:30 p.m. – 5:45 p.m.

Closing


6:00 p.m.

Your privacy matters

We use cookies to understand how you use our site and to give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it and accept our use of cookies, Privacy Policy and Terms of Use.