JUNE 23 – 27, 2019
CHICAGO, ILLINOIS

FROM BERLIN TO CHICAGO

Join North America's greatest Agile Testing Festival!

Program 2019

The Agile Testing Days start with different training classes on Sunday & Monday,
followed by one tutorial day on Tuesday and two conference days packed with talks,
workshops, sessions and keynotes on Wednesday and Thursday.

  • All levels
  • Beginner
  • Advanced
  • Expert
  • Keynote
  • Social

Conf. Day, June 26th

30-minute Talk

10:25 a.m. – 10:55 a.m.

Rangers of the North Are We

30-minute Talk

10:25 a.m. – 10:55 a.m.

CI/CD: Not Just Deploying More Often

30-minute Talk

10:25 a.m. – 10:55 a.m.

A Tester’s Survival Guide for Agile Transition

30-minute Talk

11:55 a.m. – 12:25 p.m.

Test Encapsulation

30-minute Talk

11:55 a.m. – 12:25 p.m.

Risk or Fear: What drives your testing?

30-minute Talk

11:55 a.m. – 12:25 p.m.

Getting The Story Right To The Team

30-minute Talk

2:25 p.m. – 2:55 p.m.

Gauge + Taiko: BDD for Web Revived

30-minute Talk

2:25 p.m. – 2:55 p.m.

The unsung heroes of your product kicking ass.

30-minute Talk

4:10 p.m. – 4:40 p.m.

Finding Your Voice During Agile Transformations

30-minute Talk

4:10 p.m. – 4:40 p.m.

Automating customer support

30-minute Talk

4:55 p.m. – 5:25 p.m.

Deep Oracles

Conf. Day, June 27th

30-minute Talk

10:15 a.m. – 10:45 a.m.

Scrum Must Die

30-minute Talk

10:15 a.m. – 10:45 a.m.

Moving from Gui to Api Testing

30-minute Talk

10:15 a.m. – 10:45 a.m.

Testing the Neuropsychology of Artificial Intelligence

30-minute Talk

11:45 a.m. – 12:15 p.m.

Testing at the Speed of DevOps

30-minute Talk

11:45 a.m. – 12:15 p.m.

What!!! You Don't Have Test Cases?

30-minute Talk

11:45 a.m. – 12:15 p.m.

Testing a REST API with Python

30-minute Talk

2:15 p.m. – 2:45 p.m.

Risk based code coverage analysis

30-minute Talk

2:15 p.m. – 2:45 p.m.

Panoramic Quality

30-minute Talk

3:00 p.m. – 3:30 p.m.

Flaky test or actual issue? You decide

30-minute Talk

3:45 p.m. – 4:15 p.m.

Exploratory testing driven by mind maps

30-minute Talk

3:45 p.m. – 4:15 p.m.

Emotional Intelligence in Quality Assurance

Your privacy matters

We use cookies to understand how you use our site and to give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it and accept our use of cookies, Privacy Policy and Terms of Use.